Deelnemen aan Het Cultuurcollectief

In een aantal eenvoudige stappen bent u deelnemer:

 1. U kunt deelnemen aan Het Cultuurcollectief door blijk te geven van uw interesse, per mail of telefonisch, aan één van de accountmanagers van Het Cultuurcollectief (kijk voor hun gegevens onder “contact”). U kunt uiteraard ook een geheel vrijblijvend gesprek aanvragen.
   
 2. Mocht u willen deelnemen, dan zal één van de accountmanagers eerst, in een telefonisch onderhoud of een bezoek in persoon, kennis met u maken en het proces kort met u doornemen. Uiteraard lichten wij onze kosten toe en kunnen wij u al veel vertellen over uw besparingspotentieel. Daarnaast worden eventuele wensen en voorwaarden, die u mogelijk heeft voor wat betreft de energie-inkoop, met u doorgenomen.
   
 3. Na deze (telefonische) afspraak ontvangt u een welkomstmail waarin alles nogmaals helder aan u wordt uitgelegd. In de bijlage van die mail, vindt u het deelnameformulier.
   
 4. Zodra u het deelnameformulier ondertekend retourneert, brengen wij uw energie-administratie in kaart en zeggen wij uw huidige leverancierscontracten op. Daarvoor hebben wij een aantal documenten van u nodig, die in de welkomstmail worden gespecificeerd.
   
 5. Vervolgens wordt u toegevoegd aan Het Cultuurcollectief en u ontvangt hiervan een deelnamebevestiging.
   
 6. Doorlopend blijven de accountmanagers uw aanspreekpunt voor al uw energiegerelateerde vragen of opmerkingen.

Het Cultuurcollectief is alleen toegankelijk voor culturele instellingen.