Referenties

Het Rijksmuseum

"EnergieLive voorziet het Rijksmuseum sinds 2008 van advies op het gebied van energie-inkoop. De voordelen en besparingen die bewerkstelligd zijn in de afgelopen jaren zijn geweldig te noemen. Betere leveringstarieven, besparingen op secundaire kosten (zoals gecontracteerde vermogens) en zelfs belastingteruggaven. De betrokkenheid en kennis van hun medewerkers is groot en dat maakt de samenwerking met EnergieLive uitermate prettig. Echt een partij die met je meedenkt."
Karen Keeman - Facilitair Manager
Stichting Rijksmuseum, Amsterdam

Teylers Museum

"In 2008 is onze samenwerking begonnen en daar zijn wij tot op de dag van vandaag tevreden over. Naast een initiële besparing worden wij nog steeds goed geadviseerd. De communicatie is helder en de dienstverlening adequaat. Wij hebben geen omkijken meer naar onze energie-inkoop en dat is prettig."
Teylers Museum, Haarlem

Cobra Museum

"Het Cobramuseum neemt met veel plezier deel aan het Cultuurcollectief. Een welkome besparing op de inkooptarieven viel ons ten deel, maar daar bleef het niet bij. Op de gecontracteerde vermogens en zelfs op ons meetdienstencontract konden wij geld besparen. Daarnaast zijn er ook d.m.v. factuurcontroles zaken aan het licht gekomen die wederom tot een besparing leidde. Ik kan dus niet anders stellen dat wij heel erg tevreden zijn. Binnen no time zijn de kosten ruimschoots terugverdiend."
Ramon ten Zende – Hoofd Bedrijfsvoering
Stichting Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen

Podium de Vorstin

"Meedoen aan het Cultuurcollectief was voor ons een schot in de roos. Een besparing van 33% op de elektratarieven is natuurlijk fantastisch. En daar blijft het niet bij. Wij krijgen ondersteuning over de volle breedte en ik kan stellen dat wij erg goed bediend worden. Wij zijn dus zeer tevreden!"
Arnold Majoor – Facilitair Manager
Podium de Vorstin, Hilversum

Patronaat

"Het is lastig om zonder promotionele clichés de ervaringen van EnergieLive te omschrijven. Feit is dat ik sinds enkele maanden een partij naast me heb die ik mijn energiezaken volledig kan toevertrouwen én dat ik vanaf 2017 bovendien kan uitkijken naar de meest gunstige elektra-en-gasprijs die Patronaat ooit heeft gehad. Die scheelt namelijk 18% en 11% ten opzichte van het huidige contract. En ja, zelfs het huidige contract hebben ze heel knap weten aan te passen naar een meer behapbare prijs. Iets wat in die wereld een haast onmogelijke opgave is. Met volle overtuiging adviseer ik daarom de collega poppodia in Nederland de energieportefeuille uit te besteden aan EnergieLive!"
Geert Vlieger – Gebouwbeheer & Preventie
Patronaat, Haarlem

Bibliotheek Eemland

"De Bibliotheek Eemland heeft sinds een paar jaren de inkoop van energie via EnergieLive geregeld. In deze dynamische markt nemen zij de zorg over voor goede tarieven en afspraken over de levering van energie op zich. Dat betekent dat de Bibliotheek daar verder geen omkijken meer naar heeft. Dat is naast besparing op de kosten een groot voordeel van deze samenwerking. EnergieLive werkt snel en maakt duidelijke afspraken. Wij zijn dan ook zeer tevreden!”
Joris Haanstra
Manager facilitaire en secretariële ondersteuning
Bibliotheek Eemland

Bibliotheek Lek & IJssel

“EnergieLive ontzorgt onze bibliotheken als het gaat om de juiste keuze van energieleveranciers op het juiste moment. Daarmee zijn al behoorlijke besparingen gerealiseerd. EnergieLive is een betrouwbare partner als het gaat om advies over duurzaamheid en energiebesparingen.”
Erik van den Berg
Manager Bedrijfsbureau
Bibliotheek Lek & IJssel